De Belfius Art Gallery

We nodigen u graag uit om onze unieke Belgische kunstcollectie te ontdekken in de Belfius Art Gallery, op de 32ste verdieping van de Belfius Tower aan het Rogierplein in Brussel. Van 22 oktober 2016 tot 20 mei 2017 gaat de tentoonstelling RECOLLECTION – ART & FASHION de dialoog aan tussen kunst en mode. De kunstenaars uit de Belfius Art Collection, van Pourbus over Delahaut tot Rinus Van de Velde, staan zij aan zij met silhouetten uit de collecties van o.a. het ModeMusem Antwerpen (met Dries Van Noten, Walter Van Beirendonck, Véronique Branquinho…) en originele creaties van de nieuwe generatie stylisten (Marie-Sophie Beinke, KRJST, Gioia Seghers, Kim Stumpf, Doriane van Overeem en Pierre-Antoine Vettorello).

Cultuur voor iedereen

Aan ieder die de tentoonstelling bezoekt, vragen we ter plekke een kleine bijdrage van 5 euro ten voordele van de acties Rode Neuzen (voor jongeren met psychische problemen) en Viva for Life (voor kinderen en families die onder de armoedegrens leven). Voor Belfius-klanten is deze gift vrijblijvend.

Om de tentoonstelling te bezoeken, vragen we u vooraf even online in te schrijven en een uur van bezoek te kiezen. Om praktische redenen is 10 personen per inschrijving het maximum.

Schrijf u in om de tentoonstelling te bezoeken

Wenst u een geleid bezoek aan de tentoonstelling? Dan kunt u dat reserveren (95 euro/groep) bij de gidsen van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten en de leden van uw groep achteraf bij ons inschrijven.

Reserveer een geleid bezoek

De speciaal voor blinden en slechtzienden georganiseerde rondleidingen kennen een groot succes. Een aantal gidsen werd opgeleid om de kunstwerken op een aangepaste manier naar hen toe te beschrijven.

Schrijf u in voor een bezoek voor blinden en slechtzienden
Er is iets fout gegaan. Gelieve opnieuw te proberen.