De Belfius Art Gallery

De Belfius Art Gallery is momenteel gesloten. Afspraak in de lente van 2018 voor een nieuw seizoen. Tot zolang kunt u de tentoonstellingen herbeleven tijdens een virtueel bezoek, en de werken van de collectie gaan bewonderen op de tentoonstellingen in uw buurt.

Cultuur voor iedereen

Aan ieder die de tentoonstelling bezoekt, vragen we ter plekke een kleine bijdrage van 5 euro ten voordele van de acties Rode Neuzen (voor jongeren met psychische problemen) en Viva for Life (voor kinderen en families die onder de armoedegrens leven). Voor Belfius-klanten is deze gift vrijblijvend.

Om de tentoonstelling te bezoeken, vragen we u vooraf even online in te schrijven en een uur van bezoek te kiezen. Om praktische redenen is 10 personen per inschrijving het maximum.

Schrijf u in om de tentoonstelling te bezoeken

Wenst u een geleid bezoek aan de tentoonstelling? Dan kunt u dat reserveren (95 euro/groep) bij de gidsen van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten en de leden van uw groep achteraf bij ons inschrijven.

Reserveer een geleid bezoek

De speciaal voor blinden en slechtzienden georganiseerde rondleidingen kennen een groot succes. Een aantal gidsen werd opgeleid om de kunstwerken op een aangepaste manier naar hen toe te beschrijven.

Schrijf u in voor een bezoek voor blinden en slechtzienden
Er is iets fout gegaan. Gelieve opnieuw te proberen.